Kim Lindblom Eriksson

Galen middag
Gaaah jag är så mätt att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag har haft en fantastiskt mysig (och spontan!) kväll med två av mina favorittjejer. 
Min fina vän Cattis som numera huserar i Karlstad var i stan och hade ett par timmar över innan hennes tåg gick hem ikväll så vi möttes upp på Luzette och åt middag tillsammans. 
Jag har varit där förut och tyckte det var ääääännu bättre denna gång än då. Jag kan faktiskt sträcka mig så långt att påstå att det jag åt ikväll var bland det godaste jag ätit - någonsin! 
 
Jag åt rödvinsbrässerad oxkind med tryffelpuré, rökt sidfläsk, lök och brysselkål. Magiskt gott!
 
Till efterrätt åt jag en supergod chokladfondant (om än inte sådär rinnig inuti som man alltid hoppas lite på när man sätter ner skeden i den) med pistageglass och saltrostade pistagenötter. Japp, ni fattar ju att det inte var äckligt precis. Cattis fick den största creme bruléen jag sett i mitt liv, haha.
 
Mätt som en plätt och så redo för sängen! Imorgon ska jag släpa med mig Marcus på bio och kanske ett glas vin och middag efter. Filmen börjar redan kl 17, har jag för mig, så vi har gott om tid. Olivia hänger hos mormor och morbror så länge, det blir kul för henne!