Kim Lindblom Eriksson

Kalasdag
Hallå!
 
Idag startade vi dagen vid åtta då Olivia vaknade. Vi har haft en riktig helvetesvecka när det kommer till hennes sömn så jag är väldigt tacksam över att hon ändå oftast sover till typ åtta. Det behöver vi alla. 
Marcus låg kvar och trynade en stund till men jag och Oliven klev upp och förberedde inköpslistan till veckohandligen som vi drog iväg på när karln vaknat till.
 
Nu ligger Oli (och Marcus!) och sover så jag har passat på att duscha och plocka lite. Om ett par timmar ska vi iväg på kalas för att fira Olivias kompisar Vincent och Charlie som fyllde ett år här i dagarna. Kul!
 
Igår var vi iväg till MoS och köpte present till dem och OH MY GOD vilken hemsk upplevelse. Vi hade totalt missat att det var något slags jaga-pokémon-event så varenda kotte var där. Det satt och stod folk i drivor ÖVERALLT och försökte fånga sina jäkla små monster. Vi såg till och med gamla tanter (lätt 70 bast) som satt och spelade. Det var helt klart bland det galnaste jag sett. Vi fick i alla fall med oss presenterna och drog sedan fort därifrån!
 
När vi kom hem släpade jag med Oli och Emi ner till ån för att mata änderna. Vi hade med oss frön och de blev som galna. Olivia med, hon vill väldigt gärna bada med ankorna.
 
På kvällen njöt vi av Beef Chili som vi åt ungefär som tacos och det var supergott, till och med Olivia gillade det!