Kim Lindblom Eriksson

Tillbakablick: Oktober 2016
I oktober var vi rätt upptagna med att lära oss om livet med en ny familjemedlem. Jag har nästan glömt hur mycket hon skrek, kommer mest bara ihåg hur himla fantastisk hon var. Tur det kanske!
 
Marcus och hans mamma tog i alla fall med Oli ut på en promenad med barnvagnen så att jag kunde göra storkok med matlådor till karln.
 
Middag blev en helt annan grej här hemma och maten var tvungen att gå svinfort att laga (så vi provade ICAs mer eller mindre färdigpreppade mat) och sedan fick jag kasta i mig maten medan Marcus gullade med Oli. Sedan kunde jag ta henne och ge henne mat (för hon blev såklart alltid hungrid när det var dags för mig att äta) medan Marcus åt.
 
Vi hade hembesök på BVC som kunde konstatera att Olivia var helt perfekt, såklart.
 
Att bada var ingen höjdarupplevelse för den unga damen. Ren panik is more like it. Men när hon fick bada med pappa gick det bra!
 
Min kusin fyllde år och vi blev bjudna på smarrig middag och en mysig kväll, och så var det första gången Oli träffade sina "storkusiner"!
 
Första baket efter Olis ankomst blev en kanelbullekladdkaka som jag bjöd på när Malin och Ivan kom och hälsade på. Såååå god!
 
En månad gammal fick vi börja ge Olivia lite modermjölksersättning. Som tur var var hon en naturbegåvning och tog flaskan direkt som värsta proffset.
 
Oliven fyllde en månad och vi firade med tårta och besök från min kusin
 
Vi blev hembjudna till Marcus föräldrar och bidrog med.. trevlig sällskap..?
 
Biopreimär för Olivia när vi såg Oasis-filmen. Nu är hon ju proffs på det där med bio, men första gången är speciell!
 
Olivia hade ju mer eller mindre konstant ont i magen de första månaderna. Jag köpte pysventiler och livet blev lite lättare faktiskt. Men det var egentligen det faktum att vi började ge henne bröstmjölksersättning som komplement till ammandet som gjorde susen. Hon var ju hungrig som en varg lilltösen!