Kim Lindblom Eriksson

Snabbspolad dag
Dagen har passerat i raketfart men vi har faktiskt hunnit med en hel del idag, klapp klapp på axeln osv. 

Vi drog iväg till Sollentuna Centrum och uppdaterade Olivias höstgarderob lite. Hon växer så det knakar så vi behövde lite fler pyjamasar och ytterkläder. En ny regnjacka, fleecetröja, vantar och sån där dra-över-huvudet-halsduk-grej. Hon fick inviga fleecetröjan och vantarna redan i eftermiddags när hon och Marcus gick ner till lekparken medan jag lagade middag.
Det var bra för henne att komma ut lite. Hon har varit sååå tjurig idag och vi tror det beror på nya tänder. Det känns som att hon har två på gång så det är nog inte helt skönt. Stackars liten :(
 
Dessutom har vi fixat lite på vinden och tagit upp grejer (mest bebisgrejer) och rensat och sorterat. 
 
 
Vi har varit jättedåliga med maten denna vecka och det har blivit på tok för mycket dålig hämtmat. Men ikväll lagade jag i alla fall en pastagratäng med grillad kyckling hemma och även om det inte var någon direkt finmiddag så slank det ner utan problem. Oli somnade nästan mitt i maten men fick i sig en del i alla fall, så bra betyg även därifrån. Hon var så trött så hon knappt visste vad som var upp och ner så hon somnade nästan en timme tidigare än vanligt ikväll, får se hur natten blir.
 
Nu ska jag duka fram lite ostar och ta mig ett glas vin framför ett par avsnitt av That 70's Show. Happy lördag!