Kim Lindblom Eriksson

Swoosh
Helgen sa swooosh och så var den borta.
 
I fredags var jag och Marcus på bio och såg Kingsman 2. Jag tyckte den var sådär, hade höga förväntningar efter ettan men den här var inte alls lika bra. Hela filmen var ungefär som slutscenen i ettan från start, lite för mycket.
Efter filmen åkte vi till Pizza Hut och käkade middag. Det var faktiskt första gången jag åt på Pizza Hut, galet nog,  och det var helt ok tyckte jag. Jag föredrar "svenska pizzor" med tunnare botten men de här var klart godkända. Blev nästan ledsen för att vi inte orkade efterrätt då jag siktat in mig på den enorma kakan med glass, men det får bli någon annan gång.
Oli var hemma hos min mamma under tiden och jag vet inte vad de gjorde med henne men de får gärna göra det fler gånger. Hon sov hela natten igen! Så frickin underbart!
 
Igår kastade jag ut Marcus och Olivia ur huset för att kunna göra en ordentlig storstädning. Trist att spendera lördagen med att städa kanske men det behövdes VERKLIGEN och det är inte så lätt när Oli är med. Så Marcus tog med henne ut till landet så fick hon hänga med farmor och farfar en stund. Och så kom de hem med en stor burk torkade trattkantareller och en med hemkokt svart vinbärssylt. Så det blev ändå win win kan man säga!
På kvällen lagade jag rätt 3/4 från Linas supersnabba kasse som var fish tacos. Helt ok, men min egna är bättre!
 
Ikväll lagade jag den sista rätten från Lina för den här gången och den (tyckte i alla fall jag) var riktigt äcklig. Marcus verkade tycka den var okej, men jag gillade den inte alls. Det var Keldas färdiga potatis- och purjolökssoppa och den var verkligen inte god! Till det var det rostade hasselnötter och ärter (?) vilket jag tyckte var en konstig kombo. Antar att det är för att det ska bli något matlagningsmoment också och inte bara att värma på färdig soppa.
Nepp, den soppan kommer jag aldrig att köpa.. 1/4 bra rätter denna vecka alltså, bättre kunde det kanske ha varit ;)
Nästa vecka har jag dock planerat in massa god mat så det kompenserar väl lite :)