Kim Lindblom Eriksson

Wild Child och veganpannkisar
Åh hujeda mig! Olivia somnade alldeles nyss efter att jag försökt natta henne i två timmar. Helt galet. Det går normalt sett rätt snabbt och smidigt att natta henne. Kanske 3 min när det varit som värst. Men ikväll skulle hon bara inte sova. Hon skulle inte ha välling, inte ha napp, inte gosa med Tomi (bästa gosedjuret) utan bara vara uppe och springa eller typ titta på Teletubbies fast hon var megatrött. 
 
Så nu är det ju nästan dags att natta sig själv, puh! 
 
Ikväll var Marcus ute och käkade med en kompis så jag flippade lite pannkakor till middag. Dock gjorde jag inte de vanliga utan provade ett veganskt pannkaksrecept! Smeten var superenkel att göra men när jag väl stekte på dem så blev de väldigt degiga och bleka. Spelade ingen roll hur länge jag stekte.. och stekte och stekte... de var ändå bleka och degiga, haha. MEN jag känner ändå att det har potential. Så jag ska försöka utveckla receptet lite så att det blir bra!
 
Men alltså med grädde och sylt gick de förstås ner ändå
 
Imorgon är det äntligen fredag och förutom det vanliga fredagsmyset hoppas jag på något kul med familjen. Skulle vilja åka till något badhus men det i Sollentuna har stängt babypoolen för renovering så det går ju inte. Kanske slutar på lekrummet på MoS till slut ändå, det brukar ju gå hem hos den unga damen!