Kim Lindblom Eriksson

Fredag kväll
Helloooooo fredag! 
 
Vi har haft en riktigt mysig kväll med god middag (jag åt hur mycket som helst, älskar potatis och goda såser!) i form av en fiskgratäng med dill- och citronsås. Marcus bror var här och åt middag också, trevligt!
 
Är det fredag så får man äta efterrätt, visst? Så jag svängde ihop en megagod kokospannacotta lite tidigare idag som vi alla glatt glufsade i oss efter maten.
 
När svågern åkt hem och Olivia somnat parkerade vi oss i soffan med lite fredagsmys (ost och charkisar för mig, love it!) och kollade på Vaiana. Ganska rolig! 
 
Imorgon ska vi iväg till Sandra och Eddie på middag. Det ska bli kul. Vi har inte setts på länge och nu har de en ny liten bebba på gång så det ska bli spännande att få höra mer om det! 
Mera tårta
Ikväll är jag så trött att det nästan är smärtsamt att hålla ögonen öppna, så jag blir inte långvarig här känns det som.
 
Ikväll har min moster, kusin och hans tjej varit hemma hos oss och ätit tårtrester och firat Olivia lite såhär i efterhand. De var bortresta i helgen men vill gärna fira henne (gulle!) så idag fick hon alltså ännu mer presenter. Galet vad mycket hon fått egentligen.
 
Skruttis på prommis tidigare idag
 
Jag tror inte vi har några direkta planer för morgondagen men jag skulle gääärna vilja åka iväg till Ulriksdals Slottsträdgård och plocka halloweenpumpor. Hur kul!?! Sedan blir det inhandling av fredagsmys osv men annars inga special plans alltså. Men det är HELG!
Dagisbarn
Wihoo Olivia har fått dagisplats på vårt förstahandsval när det kommer till förskola! Jag är såååå glad men också lite... vemodig? Vår lilla bebis ska liksom bli en stor dagistjej. Snart! Hon börjar nån gång efter årsskiftet där men det går ju så himla fort! Ska bli spännande att se vad hon tycker. Hon älskar ju andra barn så jag tror hon kommer att stormtrivas.
 
 
Ikväll lagade Marcus middag. Lax med potatis och romsås och det var rätt skönt att inte behöva ställa sig vid spisen ikväll faktiskt. Han gjorde ett bra jobb men Olivia ville minsann inte äta något av det, som vanligt med andra ord. Hon skulle leva på enbart mackor och vattenmelon om hon fick, haha.