Kim Lindblom Eriksson

Bildkavalkad från födelsedagen
Vilken underbar första födelsedag Olivia fick igår! 
 
Vi startade den som sagt med välling och presenter i sängen. Vällingen högg hon givetvis direkt och tyckte det var lite kul med presentsnöret runt flaskan, men paketen förstod hon inte vitsen med. När jag hjälpt henne att öppna dem var de dock lite mer spännande förstås.
 
När vi kom ner fick hon ytterligare en present - ett bollhav! Jag hade ställt upp det redan och täckt med en filt med rosett och det tvärignorerade hon men var desto lyckligare över alla ballonger som låg på golvet, kul! Bollhavet upptäckte hon först när jag tog bort filten, och då var det ju himla skojigt att plocka ur alla bollar och lägga på golvet istället, haha. Kan vara årets sämsta idé från min och Marcus sida. Men kul ändå!
 
Sedan kom Marcus mamma hit en sväng och vi fikade på en supergod jordgubbstårta som jag bakat. Det var Olivias första tårtbit ever och hon var väl sådääär impad. Haha!
 
Och givetvis hade farmor en hel hög med presenter med sig också!
 
Senare på kvällen kom min mamma, syster och bror hit på middag och ännu mera tårtätning. Och, of course, hade även de med sig ett berg av presenter och ballonger till födelsedagstjejen!
 
 
 
Imorgon blir det kalas igen och då kommer hennes närmsta släkt och våra vänner med barn och firar. Jag har bakat tårtor hela dagen idag och pysslat och donat. Olivia sover nu men vaknar titt som tätt och är ledsen. Hon är lite täppt i näsan och har svårt att andas med nappen i munnen och då vaknar hon. Hoppas det bara är lite snuva och inget värre för det vore ju himla tråkigt att behöva ställa in kalaset :( Hon kommer ha så kul med sina kusiner och kompisar! <3