Kim Lindblom Eriksson

Ettårskalas
Pheeew vilken helg! I fredags fyllde ju vår älskade lilla tös år och vi firade dagen lång. Lördagen bestod mest av förberedelser för söndagen då vi hyrt en lokal (thank god) till hennes ettårskalas. 
 
Gästerna trillade in vid 14-snåret och Olivia var först lite blyg med så många som kom på en gång. Men allt eftersom vande hon sig och havet av barn gjorde ju inte saken värre. Stora tjejerna tog väl hand om födelsedagsbarnet så hon stormtrivdes kan man säga. Med minst en bit vattenmelon i handen hela dagen tog hon sig igenom den galant! Presentöppningen tyckte hon nog var lite konstig och fattade inte riktigt grejen, men det kommer nog, hehe.
 
Dagen till ära hade hon en helt fantastiskt fin klänning på sig som hon fick av sin mormor i födelsedagspresent. Även strumpbyxor och lackskor fick hon och en guldig jacka. Sååå himla gullig!
 
Jag hade bakat tre chokladtårtor fyllda med blåbär och vit choklad som blev supergoda (och fina!) om jag får lov att säga det själv. Jag hade GROV ångest och trodde aldrig att de skulle räcka till alla men vi hade 1 1/2 tårta kvar när gästerna gått. Jag överdrev som vanligt med andra ord. Eller betyder det att folk inte gillade tårtan? Haha fy!
 
 
Stiliga farsan
 
Djupt koncentrerad när jag skulle tända ljuset på tårtan.. Råkade blåsa ut det själv första vändan så jag fick börja om, hehe.