Kim Lindblom Eriksson

Kräftskiva nr 2
Igår var en av våra favoritfamiljer här hemma hos oss på en liten kräftskiva. Ungarna röjde (eller ja, Olivia snodde deras nappar och kutade iväg medan de snällt tittade på, haha, vår lilla vilde! Snart dags att lära henne rätt och fel kanske ;) medan vi satt och åt och åt och åt och åt och drack lite gott också.
 
Funny story, jag gjorde drinkar av sockervadd och prosecco till välkomstdrink och jag tänkte att jag skulle vara lite proaktiv och ställa fram glasen med sockervadden i så det var färdigt att bara hälla på med vinet när de kom. Sedan tog Marcus en dusch och när han kom ut, tillsammans med all ånga från badrummet bara liksom smälte sockervadden ner till en gegga i glasen. Så jag fyllde på med mer sockervadd men då var den rosa slut och jag fick ta blå istället. Det resulterade i en drink som var lite för likt avloppsvatten i färgen. Så tips, blanda inte färger på sockervadden! 
 
 Som ett litet tilltugg till drinkarna innan maten stod på bordet hade jag gjort en romtårta. Det kändes himla retro på något vis, men det var jättegott! Perfekt att dippa små kex, chips eller typ grönsaksstavar i. Och bra tillbehör till västerbottenostpajen jag hade bakat!
 
Oli hade gjort sig fin med nya jeanskjolen hon fick av mormor. Jag lyckades till och med sätta fast en rosett i hennes hår som satt kvar riktigt länge! Tills hon fick syn på sig själv i spegeln, då rök den direkt, haha!
 
Till efterrätt hade Marcus önskat mjölkchokladpannacotta. Den är galet god så jag protesterade inte precis. 
 
Ikväll ska jag iväg på kräftskiva nummer 3! Åh vad gott!