Kim Lindblom Eriksson

Måndag och vardag
Rengnig måndag och vardagsfeeling all over the place. Marcus semester är slut och numera kan han titulera sig som föräldraledig. Ska bli spännande att höra vad han tycker om det!
 
Igår tog vi en chillarsöndag bortsett från en förmiddagstrip till IKEA för att handla lite småsaker vi behövde här hemma. Sedan var det storhandling och allmänt söndagsfix. 
I lördags däremot var jag på 30-årsgalej hos min barndomsvän Ella. Det var första gången jag var hemma hos henne i hennes "nya" lya dessutom så det var kul på många sätt. 
Jag körde så det blev inte så wild and crazy för mig men det var i alla fall god mat och dryck så jag stod mig bra bland vinpimplarna ändå. 
 
 
Igårkväll grillade vi ribs till middag som blev så otroligt möra att benen bokstavligt talat föll ur köttet (vilket var lite knepigt när jag skulle lyfta dem från grillen, haha). Olivia fick smaka en liten bit kött och hon ÄLSKADE det! Hon bara kastade sig efter fatet med ribs när jag ställde det på bordet och blev såååå sur över att jag typ tog för lång tid på mig att dela hennes mat och blåsa på den så att den inte skulle vara för varm. Hon åt som en häst av köttet och majsen men potatisen skickade hon på golvet. Vem behöver potäter när det finns kött liksom, vilket är lustigt för hon har aldrig varit speciellt förtjust i kött. Mest grönsaker, frukt och pasta som går ner i den lilla magen men detta var verkligen en hit!