Kim Lindblom Eriksson

Överaskningsfest och trip down memory lane
Ni skulle bara veta hur utvilad jag känner mig idag! Imorse vaknade jag efter nästan 9 timmars djup och ostörd sömn. Det var magiskt. Igår var nämligen jag och Marcus iväg på en överaskningsfest för min vän Sussie som fyller 30 om ett par veckor, så Olivia sov hos min mamma och det hade gått jättebra.
 
Sussie hade ju planerat att bjuda mig och Sanna på grekisk middag hemma så hon blev väldigt förvånad (yes!) när vi istället lurade iväg henne på galej som hennes kille styrt upp. Mycket lyckad överaskning, god mat och trevligt sällskap. En riktigt lyckad kväll! Och att sen få sova hela natten då! Oslagbart lyxigt! :)
 
 
Imorse vaknade vi alltså utvilade som få trots relativt sen kväll igår. Sedan åt vi frukost i lugn och ro innan vi åkte och hämtade Olivia, som haft en bra kväll och natt hos mormor, och åkte sedan och storhandlade. 
Olivia har tagit sig en tupplur och jag och Marcus sitter och kollar på That 70's Show som nu finns på Netflix. Love it! För hundra år sedan, när vi båda två jobbade på samma McDonalds restaurang hade vi ett pyttelitet personalrum med en TV och en videospelare. Yes, så high tech var det. Jag hade i alla fall ett par avsnitt av That 70's Show inspelade på ett videoband som jag tog dit och som gick på repeat ungefär hela dagarna där. Det var liksom det bästa vi hade att se på under rasten. Just nu rullar de avsnitt vi hade på bandet (även om Marcus är övertygad om att de inte är dessa avsnitt, men jag kan fortfarande varenda replik utantill såatteeee...)  och det är så sjukt nostalgiskt! 
Bild från arkivet.. Det var tider det! Haha!