Kim Lindblom Eriksson

Plötsligt händer det
Inatt har varit bästa natten på sjukt länge. Till skillnad från föregående natt. Både jag och Marcus gick och la oss strax före tolv och var väl beredda på att få gå och hämta Olivia från sitt rum vilken sekund som helst. Vid tvåtiden pep hon till lite men somnade om när Marcus gick in till henne. Sedan sov hon till klockan fem(!) och fick då komma in till oss och somnade om där. Sov till klockan sex, fick lite välling och somnade sedan om någon timme igen. Alltså det är så lyxigt så det är inte klokt!
 
Igår skulle min pappa ha fyllt 62 år så vi åkte iväg och la lite blommor på graven och mamma fixade så fint <3 På kvällen var vi hos mamma hela familjen och åt middag i form av plockmat. TIll det drack vi ett vin som pappa fick i 50-årspresent men ju aldrig hann få smaka på. Trevligt tillfälle att dricka det till tycker jag ändå! 
Jag hade bakat en tårta som vi alla smaskade på till efterrätt och dessutom gjort drinkar som smakade Zoo apa (godiset alltså)! Jättegott (och sött så det förslår, men sån är ju jag, hehe) faktiskt!