Kim Lindblom Eriksson

Bedövande trötthet
Alltså PHEW! Den här veckan har varit smått galen. Sedan Olivia blev sjuk i söndags har dagarna och seeeena kvällar bestätt av skrik, gnäll, feber och mera skrik och gnäll. Jag var till läkaren med henne i tisdags då hon haft feber i några dagar och då dessutom hade över 40 grader. 
Läkaren konstaterade att hon förmodligen hade öroninflammation och skrev ut penicillin. Egentligen tycker jag inte hon verkar ha haft ont i öronen men penicillinet har i alla fall gjort henne piggare och feberfri så något har det ju gjort i alla fall. Dock är det en kamp att få i henne medicinen tre gånger om dagen och dessutom verkar hon ha kommit in i någon slags tidig trotsålder. Prick allt ska det bråkas om. Och ve och fasa om man försöker sätta på henne kläder. Då blir det världskrig.
 
Hon har dessutom av någon märklig anledning varit vaken till 22 på kvällarna (brukar somna vid 20 i vanliga fall) så det har varit en trött familj minst sagt. Hon får i varje fall vara hemma från förskolan imorgon också. De kan ju inte ge henne medicin där ändå och lika bra att hon får vila upp sig ordentligt innan hon går tillbaka.
 
Ikväll somnade hon i alla fall i rimlig tid. Så både jag och marcus har fått lite egentid vilket verkligen behövdes!