Kim Lindblom Eriksson

Dagismöte
Olivia har ätit riktigt dåligt den senaste veckan. Inte så konstigt kanske med tanke på att hon har munnen full med blåsor. Vi var till läkaren med henne imorse för att kolla så att det inte var Scharlakansfeber som jag var rädd för men det verkar det som tur var inte vara. Symptomen är lika men hon har inga direkta utslag. Det är nog bara ett dumt virus som satt sig lite i halsen på henne som gör ont. Men enligt läkaren verkar det som att hennes kropp själv tar hand om det riktigt bra redan eftersom hon ändå är så pigg.
 
Idag har hon dock varit hemma från dagis och imorgon är hon ledig med far sin. Jag tror det skulle åka ut till landet och hälsa på farmor och farfar. Själv ska jag försöka baka en till sats bullar, de jag bakade häromdagen var visst himla poppis här hemma, hehe. 
 
Ikväll ska jag iväg till årsmöte på daigs. Jag tror jag nämnt det förut men hennes förskola är ett föräldrakooperativ och då måste man gå på sånt och planera så att dagiset fungerar som vi vill. Blir vårt första så det ska bli spännande. Eller Marcus jobbar så jag får gå själv. Oli får hänga hemma hos mormor under tiden.