Kim Lindblom Eriksson

Lördag
Igår fyllde Marcus bror år så vi var hemma hos honom hela kvällen och firade. Olivia var lite avvaktande först med alla hon inte träffar så ofta men sen kom det en vovve och det var en isbrytare som hette duga. Efter det var det full fart resten av kvällen. Hon somnade som en stock i bilen hem och det var faktiskt riktigt skönt att bara kunna bära in henne till sin säng sen utan nattningstjaffs. Dock vägrade hon ta av sig kalasklänningen så den fick vara hennes pyjamas för natten, hehe.
 
Marcus jobbar i helgen så vi kör tjejhäng. Idag har vi, tillsammans med min syster, varit på Mall of Scaninavia och shoppat lite. Jag skulle egentligen behöva uppdatera hela min garderob, men så var det ju det här med en icke obegränsad ekonomi ja.. SÅ trist! ;)
 
Olivia levde i alla fall rövare till samma sekund som vi satte oss i bilen och skulle åka hem. Hon somnade innan vi lämnat parkeringshuset. Att somna i såna miljöer (inne på MoS alltså) är inte hennes grej, det finns för mycket att upptäcka. Så det blev en lång "förmiddag" för henne och en kort nap. Eftersom hon är så känslig för hur mycket hon kan sova på dagen för att somna i tillräckligt god tid på kvällen måste vi styra det där ganska hårt numera.
 
Imorse var vi förresten iväg en sväng till "ankorna" och gav dem lite mat. Det tyckte Oliven var hysteriskt kul och hon bara gapskrattade när de flaxade efter fröna hon kastade i vattnet. Mindre kul att behöva gå hem sen.