Kim Lindblom Eriksson

Sjukstuga och tacogratäng
Igår ringde de från Olivias dagis och sa att hon hade feber så det var bara att sticka iväg och hämta hem henne. Hon var ordentligt trött, stackarn. Vi åkte och handlade lite glass och fredagsmys innan vi åkte hem. Hela eftermiddagen spenderades i soffan med Pippi på TVn medan hon sov till och från i princip fram till läggdags. Hon ville inte riktigt ligga själv i sin säng så hon fick somna i soffan så bar jag upp henne när hon sov djupt.
Hon hade nästan 40 graders feber när hon somnade men idag har hon varit mer eller mindre feberfri. 
Hon har dock varit väldigt gnällig och ätit dåligt så något galet är det ju. Det dregglas en hel del också så kanske är det fler tänder som spökar. Hon har dessutom inte alls velat sova idag så vi tog en promenad med barnvagnen för en stund sedan för att få henne att somna. Gav nästan upp men samtidigt som vi rullade in på tomten däckade hon. Nu vågar vi inte flytta på henne så hon får sova i vagnen en stund.
 
Jag håller på att preppa middag som förhoppningsvis blir grillade revben med majskolvar och coleslaw. Kanske vill Marcus och Oli ha pommes till också. Första grillen för i år och det ska bli gott!
 
Igår jobbade Marcus sent men jag hann ändå fixa Tacogratäng till middag. Oli sov ju mest så då hade jag tid över till annat. Den blev himla krämig och god så den ska jag göra fler gånger om Marcus gillar den. Receptet hittade jag på 56kilo.se som ju alltid har en massa smarrigt att sukta med. Receptet finns HÄR!