Kim Lindblom Eriksson

Sol och pasta
Alltså hur härlig dag?! Olivia har varit på sitt livs första skogsutflykt med förskolan och jag tror nästan det var mer spännande för mig än för henne, hehe. Hörde dock inte ett pip om hur dett gått från fröknarna men antar att det gick bra. Jag var stolt som en tupp när hon trippade iväg till bilen imorse med ryggan full av smörgås, frukt och en termos med saftsoppa. 
Själv fick jag lite sol på näsan på lunchen när vi drog iväg och åt sushi. Andra dagen på raken and I like it! Förhoppningsvis blir det dag tre med sushi på sushiställe tre imorgon. Får se om vi hinner.
I helgen har vi städdag i samfälligheten så då hoppas jag på fint väder. Jag är så nedrans taggad på lite sol och värme nu att det är alldeles löjligt. Det blir dock som sagt svensk sol ääääända fram till slutet av augusti men när Sverige bjussar på bra sommar så är det fasiken riktigt BRA sommar. Jag hoppas på att få ta en tur ut till landet ("mitt" landställe alltså) och visa Olivia allt kul man kan göra där. Ev. åker vi dit över midsommar. Beror på om Marcus jobbar eller ej. Håller tummarna att han är ledig! 
 
Men nog tjötat om sol. Idag har vi varit en relativt vanlig familj här i casa Eriksson då hela lilla familjen kunde äta middag tillsammans. Inte alltid det händer ska ni veta! 
 
Jag slog i varje fall på stort (mja.. halvstort i alla fall) och svängde ihop en skaldjurspasta. Där skaldjuren var räkor och mjukost med smak av räkor och kräftor, but still- skaldjurspasta none the less!  Olibolibus tycker tydligen om räkor för hon smaskade på riktigt bra! Receptet finns HÄR!