Kim Lindblom Eriksson

Alcùdia
Vi är i Spanien! Därav den långa tystnaden här, hehe. I söndags eftermiddag åkte alltså jag och Olivia iväg en vecka till Mallis tillsammans med min mamma och syster. Marcus stannar hemma och håller ställningarna så detta är en tjejresa ❤️

Idag har vi haft lite mulet och rengnigt så vi har varit i affären och handlat lite och Oli ligger nu och napar. Men nu har det spruckit upp så jag ska väcka henne och ta oss ner till poolen 🌸

(null)

Gröna Lund och en liten olycka
Dagen idag började sååå bra med att jag fick en rejäl sovmorgon. På helgerna får jag och Marcus en sovmorgon var. Det blir tufft för Marcus hans jobbhelger då han får gå upp tidigt med Oli men jag måste få en sovmorgon i veckan annars skulle jag inte orka med livet, haha. Samma för Marcus såklart. 
 
Lagom till vi skulle köra Marcus till jobbet klättrade Olivia upp på sin stol och halkade till och föll handlöst baklänges ner på golvet och föll hårt med rygg och bakhuvud rätt ner i det stenhårda golvet. Jag fick PANIK men som tur var skrek Oli direkt så jag kände mig lugn över att hon inte tappade medvetandet för en sekund ens, så det var nog mer läskigt än smärtsamt. 
Min mamma körde i alla fall Marcus till jobbet och Oli somnade som en stock i soffan istället. Jag var inne och petade till henne då och då för att se att hon reagerade i alla fall. Man är ju ändå orolig. När hon vaknade var hon sitt vanliga pigga, glada jag och då släppte oron :)
 
I fredags var hennes förskola stängd så jag och Marcus delade upp dagen. Jag jobbade halvdag och på eftermiddagen gjorde jag en liten spontanare och släpade med henne till Gröna Lund. Mamma mötte oss där efter jobbet och Oli hade superkul! Favoriten var cirkuskarusellen men allt var roligt.. utom köerna. Att köa är inte riktigt hennes grej (sådan mor, sådan dotter) så de sakerna som hade lång kö skippade vi helt enkelt. 
Mot kvällen öppnade sig himlen och det började ösregna. Vi bestämde oss för att gå tillbaka till bilarna som vi parkerat runt Strandvägen ungefär och vi var helt dyngsura när vi var tillbaka vid bilen. Som tur var hade jag ombyte med mig till Oliven så hon satt torr och nöjd i bilen hem :)
 
Läderbröllop
Igår firade jag och Marcus vår tredje bröllopsdag. Jag kan inte förståååå att det redan gått tre år men samtidigt är det mycket som har hänt i livet sedan dess. Det känns fint i alla fall <3
 
Vi lämnade av Olivia hemma hos hennes farbror där de ätit pannkakor (oli är förvisso inget fan av pannkakor, hon åt tydligen mest smör bara, haha) lekt och varit ute i lekparken. Hon ville inte åka hem från "Daniii och Vila", så kul hade hon det.
I vilket fall styrde jag och min kära make kosan mot Trattoria Montanari för en middag på tu man hand. 
Jag har hört att de skulla ha jättegod tryffelpasta så det var jag inställd på. Jag kollade inte ens om det fanns något på menyn för Marcus (som inte är så förtjust i tryffel), haha, men hans val föll tillslut på en Spaghetti Carbonara som var väldigt god. Tryffelpastan? TO DIE FOR! Alltså något av det godaste jag ätit i mitt liv. Magiskt med andra ord.
 
Vi kom fram lite tidigt så innan vi gick till restaurangen knatade vi iväg till MR CAKE och köpte med oss en varsin tårtbit som vi åt hemma framför ett avsnitt av Handmaids Tale (som vi precis börjat kolla på). Deras tårtor är ju också fantastiska. Jag orkade bara halva min tårtbit men klagar inte för det, får ju andra halvan till fredagsmyset imorgon, hehe.