Kim Lindblom Eriksson

Gröna Lund och en liten olycka
Dagen idag började sååå bra med att jag fick en rejäl sovmorgon. På helgerna får jag och Marcus en sovmorgon var. Det blir tufft för Marcus hans jobbhelger då han får gå upp tidigt med Oli men jag måste få en sovmorgon i veckan annars skulle jag inte orka med livet, haha. Samma för Marcus såklart. 
 
Lagom till vi skulle köra Marcus till jobbet klättrade Olivia upp på sin stol och halkade till och föll handlöst baklänges ner på golvet och föll hårt med rygg och bakhuvud rätt ner i det stenhårda golvet. Jag fick PANIK men som tur var skrek Oli direkt så jag kände mig lugn över att hon inte tappade medvetandet för en sekund ens, så det var nog mer läskigt än smärtsamt. 
Min mamma körde i alla fall Marcus till jobbet och Oli somnade som en stock i soffan istället. Jag var inne och petade till henne då och då för att se att hon reagerade i alla fall. Man är ju ändå orolig. När hon vaknade var hon sitt vanliga pigga, glada jag och då släppte oron :)
 
I fredags var hennes förskola stängd så jag och Marcus delade upp dagen. Jag jobbade halvdag och på eftermiddagen gjorde jag en liten spontanare och släpade med henne till Gröna Lund. Mamma mötte oss där efter jobbet och Oli hade superkul! Favoriten var cirkuskarusellen men allt var roligt.. utom köerna. Att köa är inte riktigt hennes grej (sådan mor, sådan dotter) så de sakerna som hade lång kö skippade vi helt enkelt. 
Mot kvällen öppnade sig himlen och det började ösregna. Vi bestämde oss för att gå tillbaka till bilarna som vi parkerat runt Strandvägen ungefär och vi var helt dyngsura när vi var tillbaka vid bilen. Som tur var hade jag ombyte med mig till Oliven så hon satt torr och nöjd i bilen hem :)