Kim Lindblom Eriksson

31
Jag tror jag uppnått en ålder där jag bara kommer sluta säga till folk hur gammal jag är, även om de frågar. Känns så overkligt att jag från och med idag faktiskt är 31 år gammal. 31? 31! Galet..
 
Strax före lunchtid kom min familj samt Marcus lillebror och hans tjej hit på adventsfrukost.. fast lunch. Jag bjöd på en klassisk adventsfrukost med risgrynsgröt och skinkmacka och så ett par pepparkakor och lussekatter på det. Åt alldeles för mycket i vanlig ordning.
 
På kvällen kom min familj hit igen och så åt vi alla middag tillsammans och mös. Olivia åt bra av både mat och senare tårta och det där med att ge en tvååring tårta strax före läggdags var uppenbarligen inte så genomtänkt. Han sprang runt som en liten duracellkanin och tjoade in i det sista och gick ändå och la sig säkert 40 minuter senare än vanligt. 
 
Hon har ju dessutom haft ögoninflammation och lite feber de senaste dagarna så det var extra ovanligt att se henne så pigg. Hon får vara hemma från dagis imorgon också eftersom ögonen fortfarande kladdar rätt mycket. Det blir lite pusslande imorgon då både jag och Marcus verkligen behöver vara på jobbet, så vi kör skift-VAB ;)