Kim Lindblom Eriksson

English muffins
Jag ser i statistiken att det är mååånga som är på jakt efter en schysst nyårsmeny. Toppsidvisningarna i min lilla kokbok  verkar just nu vara mousser och pannacottarecept och i princip allt med oxfilé och hummer, hehe. Kul!
 
Idag tänkte jag dock inte dela med mig av något så där väldigt festligt recept utan ett kanske mer vardagligt sådant. Eller egentligen passar det utmärkt till helgfrukosten! Jag älskar English muffins och tycker det suger att det typ inte går att få tag på i svenska mataffärer (jag har i alla fall aldrig sett det?) så nu tog jag tag i det och bakade egna! Sååååå goda och faktiskt smidiga att göra. 
Jag gräddade bara ett par stycken och frös in resten så kan man plocka fram dem på morgonen och grädda på lagom till frukost. Hur lylligt med nygräddat bröd på morgonen?
Nästa gång ska jag göra dem lite större och servera med stekt ägg och frukostkorv. YUM!
 
Recept HÄR!