Kim Lindblom Eriksson

Första julbordet
Alltså... Olivia har alltid varit rätt mammig av sig men när hon blir sjuk är det på en helt ny nivå. Marcus är inte värd kattskit för henne då utan ALLT ska göras med mamma eller helst PÅ mamma. Hysteriskt frustrerande för både mig och Marcus faktiskt. När jag inte är hemma går det jättebra med pappa men det är bortglömt så fort jag kommer hem igen. Lite jobbigt att alltid vara klängd på men ännu jobbigare för Marcus kan jag tänka mig.
 
Anyway. Ingen feber idag hos den lilla tjejen men fortfarande inte helt hundra. Men tillräckligt pigga var vi allihopa för att åka hem till Marcus mamma på julbord! Varje år den 15e är vi ett gäng (Marcus släkt) som ses för att fira Marcus farmors födelsedag. Hon är inte med oss längre, sedan fem år tillbaka, men varje år firade hon genom att bjuda hem detta gäng och bjuda på julbord. Så efter att hon gick ur tiden fortsatte vi helt enkelt denna tradition i hennes ära, och det är SÅ mysigt!
 
Oli var blyg (och mammig) i ett par minuter när vi kom dit men det gick över hyfsat fort och sedan for hon runt som en duracellkanin. Kul att se!
Vi brukar köra knytkalas och jag hade med mig laxtårta  och baconmarmelad. Så jäkla gottttt! Älskar julbord :) Dessutom hade min svägerska Elvira bakat två kladdkakor (kill me now, så mätt). En saffranskladdkaka (favorit!) och en Smash-kladdkaka. Alltså hur gott med smash?? Men saffranskladdisen var ändå min fave, den funkar alltid!