Kim Lindblom Eriksson

Julafton 2018
 
Julen kom och gick och detta har varit en av de bästa jularna någonsin om ni frågar mig. Mormor och morfar orkade tyvärr inte komma upp i år vilket var tråkigt eftersom vi firade julafton med min familj i år. Men bortsett från det har det varit en himla mysig jul!
 
I princip direkt på julaftonsmorgonen åkte vi iväg till kyrkogårdarna för att först önska min pappa en god jul och på nästa kyrkogård önskade vi Marcus pappa en god jul. Och alla andra nära och kära som redan lämnat oss givetvis. 
 
 
Efter det lämnade vi av Olivia hos min mamma så att hon fick hänga där medan jag och Marcus åkte hem och gjorde oss i ordning, packade in mat och julklappar i bilen osv. Vi var hos mamma och hade bytt kläder på Olivia lagom till Kalle började och Olivia satt och stirrade storögt på Kalle i säkert... ja fram till Ferdinand i alla fall utan att slita blicken från TVn. Marcus tvärdäckade dock, haha.
 
Efter Kalle fixade vi med maten som sedan intogs med stor aptit. Lite för stor aptit, som det ska vara med andra ord ;)
 
Och till sist kom den oerhört spännande stunden då tomten skulle komma på besök! Olivia vågade inte riktigt kika ut genom fönstret för att se efter men till slut kom han där, tomten själv, och Oli sprang i uppspelt panik till mig men den rädslan höll inte i sig länge, hehe. Sedan var hon supermodig och hjälpte tomten att dela ut alla julklappar, och det var många! Olivia hade dessutom inte sovit en blund på hela dagen så att hon ändå orkade var SJUKT imponerande! När det väl var dags att öppna paketen öppnade hon ett med kul innehåll och sedan ville hon knappt öppna de andra. Hon ville ju direkt leka med det hon fick. Haha, som barn brukar vara med andra ord.