Kim Lindblom Eriksson

Mellandagar
Marcus jobbar idag så jag och Oli har haft en tjejdag här hemma. Dagis är stängt så jag är ledig i mellandagarna och det är sååå skönt!
Olis dygnsrytm har blivit lie skev den senaste veckan då hon har somnat lite senare än vanligt men fördelen är ju att hon sover lite längre på morgnarna. Lylligt!
Dock har det också inneburit att hon inte riktigt velat sova på dagarna och då blir det som idag. Hon somnade NU. Hon får sova någon minut innan jag väcker henne men inte längre än så för då kommer hon aldrig somna ikväll, haha.
 
Mysfian med sin lilla enhörning hon fick i julklapp av sin morbror. Thanks.
 
Igår åkte vi iväg till Täby Centrum för att spana in mellandagsrean lite. Säkert mindre folk än MoS t.ex. men ändå rätt mycket. Vi jagade mest runt efter Oli innan vi bestämde oss för att äta middag på Fridays vilket var rätt najs för den lilla damen som blev bortskämd med både kritor, hamburgare och glass. 
 
Om en stund kommer min kära vänner Sanna och Sussie hit på en lite fika. Ska bli mys! Sussie träffade jag förra fredagen men Sanna har jag inte träffat på flera månader (!) så det ska bli supermysigt att ses!