Kim Lindblom Eriksson

Mysig helg och julgran!
En riktigt mysig (och påfrestande) söndag har passerat. Påfrestande för att Olivia är som ett litet monster till och från och har varit sedan hon blev sjuk i princip. Nu är hon rätt frisk så imorgon är det dagis igen. Jag vet inte om det är för att hon varit instängd med bara mig och Marcus i över 1,5 vecka eller om det är något trotsålder som härjar men hon har riktigt jobbigt humör till och från. Nätterna är hemska och hon är mer envis är någonsin tror jag.
 
Men bortsett från den lilla detaljen har vi haft en mysig helg! Igår var vi ju på julbord med Marcus släkt och idag har vi träffat min släkt. Min mamma bjöd på adventsfrukost hemma hos sig och typ hela min (närmsta) sida av pappas släkt kom också. Jättekul för vi ses inte så ofta. Senast var i januari kom vi fram till. Vi får bli bättre på det helt enkelt. Olivia fick ett par julklappar och favoriten var nog ett litet slags dockhus med små kaniner som bodde i det och hon har lekt med det i princip oavbrutet sedan hon fick det, hehe.
 
Efter frukosten var det dags för Oli att napa. Klockan var över  13 när vi kom hem så det var hög tid och hon somnade på ca 10 sekunder, ensam i sitt rum. Hon har blivit så duktig på att somna i sin egna säng!
När hon vaknat åkte jag och Emelie iväg och köpte julgranar. Det var lite meckigt men vi fick med oss en gran i vår bil i alla fall och sedan fick Marcus ta över och köra de resterande två granarna (Emelie och mamma köpte varsin också). Vi tog in granen direkt här hemma och Oli gick loss med glitter och hängde kulor där hon kom åt. Så roligt! TIlls hon fick ett utbrott för att hon inte fick leka med eluttaget... Men innan det var det roligt!