Kim Lindblom Eriksson

Tillbakablick: December 2017
Jag och Marcus inledde december 2017 med en julbordsdejt bara vi två på Villa Godthem. Supergott och mysigt och med handen på hjärtat kan jag säga att jag fortfarande fantiserar om den fantastiska kantarellomeletten som fanns där. Jag har till och med mejlat och frågat om receptet men de verkar inte riktigt vilja lämna ut det, haha!
 
Jag, Marcus, Olivia och min familj åkte iväg till Paris över min 30-årsdag. Vädret var lite trist och jag var DUNDERförkyld.. Men hellre dunderförkyld i Paris än i Sollentuna, right?
 
Sedan började en väldigt tuff månad för oss. Även om det inte syns på Olivia nedan så var det väldigt jobbigt med många vändor till akuten med en liten tjej som inte riktigt kunde gå. VI fick aldrig riktigt svar på vad det var för fel men en morgon kunde hon bara inte stödja sig på sitt högra ben. Marcus tog med henne till vårdcentralen där de bad oss att åka till barnakuten direkt. De klämde, kände, röntgade, gjorde ultraljud och tog prover- till Olivias stora skräck. Men de hittade ingen anledning till varför hon inte kunde stå på benet och varför hennes knä till slut svullnade upp ordentligt. Fram och tillbaka till akuten (för fler bedömningar, provtagningar osv) och en himla massa penicillin (mot öroninflammation som hon också hade och för att dämpa svullnad och smärta i knät) blev hon sakta men säkert bättre och ett par dagar efter nyår gick hon i princip som vanligt igen. Konstigt och läskigt, vår modiga tjej!
 
 
Mellan sjukhusbesöken hann vi med lite julbord hos svärmor
 
Sedan kom julen med allt vad det innebär och julgranen kom upp. Olivia skötte sig riktigt bra och pillade faktiskt inte så mycket på den. Ska bli spännande att se hur det blir i år, haha
 
Eftersom Olivia fortfarande var dålig och behövde lite lugn och ro bestämde vi oss för att stanna hemma på nyårsafton. Vi åt god middag och mös i soffan fram till tolvslaget då vi kollade på fyrverkerierna innan vi somnade gott. Var lite deppig över att vi inte skulle göra något "roligare" på nyår men det var faktiskt rätt skönt att bara vara vi och ta det lugnt med Olivia efter månaden vi haft <3