Kim Lindblom Eriksson

Alla hjärtans dag och nattkrig
Happy Valentines Day people! 
 
Marcus jobbar sent (såklart, det är ju hans tradition på alla hjärtans dag, haha) ikväll så jag och Oliven har hängt med min syster. Vi åt sushi till middag och lekte en stund innan hon gick hem. Olivia har badat och sover nu gott.
 
På tal om det så har jag bestämt att det är hög tid för Olivia att sluta dricka välling på nätterna. Hon älskar sin jäkla välling så jag är medveten om att detta kan vara jobbigt men det behövs ju verkligen, det har liksom inte växt bort som vi gått och hoppats lite på. 
Natten till igår var natt 1. Det gick hyfsat bra. Hon kom över till oss (eller till mig, Marcus hade inte kommit hem ifrån jobbet än) runt 1-2 någonstans. Vaknade lite då och då och gnällde. Då fick hon lite vatten i nappflaska och somnade om. Inga större problem alltså. 
I min enfald tänkte jag att natten till idag skulle gå lika bra. But nooooo. Olivia somnade visserligen vid vanlig tid och vaknade för första gången strax efter 4. Så långt var det ju faktiskt riktigt bra! Men när hon vaknade och kom in till oss SKULLE HON BARA HA VÄLLING. Alltså vatten ratades utan så mycket som en sip och hon skrek och grät och sparkade och tjurade i typ 1,5 timme. Pust!
Till slut gav jag upp och tog med henne ner, hällde upp mjölk i en liten nappflaska och gjorde en ostmacka till henne. Vi satte oss i soffan framför Marsha och Björnen och hon svepte mjölken och räckte den menande mot mig. Mer mjölk liksom! Så jag fyllde på och hon klunkade i sig och somnade om på soffan. Hon sov tillräckligt länge för att jag skulle kunna göra mig i ordning för jobb och vaknade sedan pigg som en liten mört, och på betydligt bättre humör!
 
Idag och ikväll har hon ätit bra så hon drack knappt två tredjedelar av vällingen vid nattningen. Förhoppningsvis blir natten bättre än den förra. Håll alla tummar ni har plz!