Kim Lindblom Eriksson

Det berömda (?) vardagspusslet is on!
Oh lord har vi fått provsmaka på det välkända vardagspusslet nu. Olivia går numera heltid på förskolan (more or less) och Marcus har börjat jobba igen efter föräldraledigheten. Även jag jobbar ju heltid (på nytt jobb dessutom) så det är helt klart en del pusslande.
Det som gör det hela knepigt är väl egentligen att Marcus jobbar skift och ofta väldigt sent, så han är inte hemma förrän mitt i natten. Eftersom jag då oftast måste hämta på förskolan blir det ju så att Marcus får lämna. Inte så bra egentligen att han måste skutta upp vid sju när han bara sovit ett par timmar osv. Vi får se hur vi kan lösa detta framöver, men det är kämpigt helt klart :)
 
I helgen, när han var ledig (woop woop) åkte vi faktiskt iväg och körde leklandspremiär. Premiär på lekland för oss alla tre faktiskt. Vi mötte upp Olis bästisar med föräldrar ungefär när de öppnade och det var knappt några där. Fortfarande rätt folktomt när vi åkte strax efter lunch också och ungarna ÄLSKADE det! 
Olivia tjöt av lycka när vi åkte rutschkanan och for runt som en stucken gris mellan alla saker att titta och klättra på. Himmelriket! Sedan behöver jag väl knappast nämna att hin tvärdäckade i bilen hem?