Kim Lindblom Eriksson

En torsdag
Oliboli har somnat och jag har faktiskt kunnat ta en dusch! Sedan Olivia föddes har jag knappt kunnat ta en dusch om inte Marcus varit hemma (eller haft barnvakt) för att Olivia kunnat vakna när som helst och att göra det när hon är vaken finns ju inte på kartan såklart. Men numera sover hon så pass bra att jag kan duscha utan att oroa mig för att behöva hoppa ut mitt i schamponeringen och natta om henne. Inatt sov hon hela natten i sin säng igen, ingen välling, inget vatten, inte ett enda uppvak. Det går framåt minsann!
 
Hon är fortfarande gojsig i ögonen så jag har VABat i eftermiddag när Marcus åkte till jobbet. Vi åt lite mellis i form av frukt. Herregud vad hon älskar frukt! Jordgubbar är favoriten denna vecka men även vindruvor och vattenmelon är extra smarrigt! 
Ja ni ser ju. Ögonen ser rätt bra ut men i ögonfransarna samlas fortfarande en del varklumpar (sorry for the mental picture) 
 
Efter melliset tog vi med oss pulkan till lekparken och lekte lite. Åkte pulka, gungade, åkte rutschkana och så hittade hon en pasketboll som var himla kul. Bra med lite frisk luft för den unga damen tror jag!
Sedan har vi faktiskt också varit och lämnat bilen till Marcus så att han kan ta den hem från jobbet inatt. Jag behöver väl knappast nämna att SL är sämst men det sista tåget hem går 4 minuter efter att hans skift slutar. Så det hinner han inte med. Blir dyrt med taxi så ikväll fåfr han ta bilen helt enkelt.
 
Olivia blir hemma imorgon också och sedan har hon hela helgen på sig att bli av med ögoninflammationen som envist hängt med i en vecka nu. Förhoppningsvis är hon redo för dagis på måndag, annars får vi gå till läkaren helt enkelt.