Kim Lindblom Eriksson

Januarimat
Första VAB-dagen har gått bra och jag och Marcus hade skiftavlösning vid lunch då han åkte till jobbet. Jag och Olivia åkte hem och hade mys i soffan framför TVn och pysslat lite med hennes dockor. Hon tycker det är kul att "natta dockan" och sätter fingret för munnen och säger "schhh" när dockan sover. Så gulligt att man smäller av!
 
Till middag har jag styrt Thailändska fiskkakor. Lite pilligt att göra smeten och sedan fritera dem men med lite förberedelser går det fint även när jag är själv med Olivia. Hon brukar annars gärna vilja vara med när jag lagar mat och står gärna mellan mig och spisen, vilket ju inte är optimalt när man ska ha het olja osv.
 
Anyways. Kul att laga mat. Det har inte blivit så mycket nytt och spännande den senaste tiden känner jag. I januari provade jag knappt några nya recept alls faktiskt. Men ett par nya favoriter fick jag ihop!
 
 
Pulled Pork Lasagna. Går snabbt och smidigt med färdigköpt pulled pork, bechamelsås och färska lasagneplattor om man vill fuska lite :)
 
Cottage Pie är riktig comfort food när den är som bäst. Vill man snabba på processen lite kan man göra den på högrevsfärs istället.
 
Den här vita chokladkrämen med citronmaränger var nog månadens favorit för Marcus. Förutom citronmarängerna, hehe. Men de åt Olivia gärna upp istället!
 
Och är du fikasugen tycker jag du ska testa min variant av semmelnachos! Gick åt fasligt fort här hemma. Jag doppade mina i nutella istället för mandelmassa och det var gudomligt gott!