Kim Lindblom Eriksson

Ögoninflammation
Hallå från sjukstugan! Marcus har jobbat natt och ligger och sover så jag sitter och roar en liten tjej som fått en riktigt äcklig ögoninflammation! Hon är pigg i övrigt men det ser ju så läskigt ut när ögonen är sådär röda och slemmiga. Hon blir hemma från dagis imorgon i alla fall, nu ska vi bara göra upp mellan mig och Marcus hur vi gör med VAB. Vi har båda saker på jobbet imorgon som vi skulle behöva göra så vi kanske får köra sten, sax, påse eller nåt, hehe.
 
Såhär gosiga och fredagstaggade var vi när vi kom hem från jobb och förskola i fredags. Marcus jobbade ju natt även då så vi körde en tjejkväll :)
 
Olivia hade pysslat ihop vad jag tror är ett Alla Hjärtans Dag-kort på dagis. Hennes första dagispyssel. Jag älskar det!
 
Igår lyckades hon få tag i en ballerinakaka och sprang och gömde sig och åt upp. Sedan var det bara att låtsas som att det regnade och hoppas att mamma inte märker något, haha.
 
Igår hade jag och Emelie mellomys här hemma när Olivia somnat. Fast vi skippade mello, haha. Var inte så bra så vi kikade på Life istället och drack drinkar och åt lite plockmat. Den här drinken var för övrigt grym! Hade sett att den skulle smaka piggelin men det har man ju hört förr och så smakar det typ päron. Men denna påminde faktiskt en hel del om Piggelin så det är klart godkänt betyg!