Kim Lindblom Eriksson

Someone slept through the night
Gissa vem som sov hela natten i sin egna säng? Inte jag! Eller jo jag sov i min egna säng men har sovit lite halvdåligt så jag har väl inte sovit prick hela natten. Däremot gjorde Olivia det! Jag vet inte om det är att hon är lite sjuk som gör att hon är tröttare eller om det faktiskt är så att det faktum att vi tagit bort vällingen för henne på nätterna som gör att hon sover bättre. Oavsett så är jag riktigt glad över det! Kanske för mycket att hoppas på men det känns som att det här med hennes sömn är på väg åt rätt håll!
 
Jag klev i alla fall upp vid sju för jag var tvungen att kolla att hon fortfarande levde (så SJUKT är det att hon sov i sin säng hela natten!). Men hon sov fortfarande gott så jag gick och la mig i 30 minuter igen innan hon vaknade. Idag är det min tur att VABa medan Marcus jobbar. Färmodligen får jag VABa även imorgon eftermiddag. 
 
Hittills har vi mest lekt här hemma idag. Hon ratade frukostmackan men frukt går minsann ned i ohyggliga mängder i den lilla magen. Till mellis fick hon vindruvor, jordgubbar och vattenmelon. She loves it! Och så fick hon blodpudding till lunch innan hon somnade. Vi passar på när inte Marcus är hemma. Blodpudding är inte hans kopp te, så att säga.