Kim Lindblom Eriksson

Ajvargratinerad kyckling
 Påååå torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men fredag är ändå den dagen som känns bäst. Ge mig då kyckling det gillar jag bäst tralalalaaaa. Alltså denna låt gick på repeat i min hjärna typ hela förra veckan. Det är INTE en låt man vill ha i sin hjärna!
 
I vilket fall så blev det så småningom fredag och jag serverade kyckling till middag. Kändes rätt givet. 
Jag gjorde en röra på bland annat Ajvar och cheddarost med crunchig persiljetopping som jag gratinerade kycklingen i. Snabb och god fredagsmiddag!
 
Receptet på Ajvargratinerad kyckling finns HÄR!
 
 
Nachosemla
Söndagen har lunkat på ungefär som den brukar för familjen Eriksson. Efter att vi ätit frukost och gjort oss i ordning åkte jag iväg och veckohandlade med min syster. 
 
Medan Olivia napade passade jag och Marcus på att fika på Nachosemlor som jag pysslat ihop. De är ju årets semmelhype och jag kände att jag helt enkelt var tvungen att prova.
Marcus blev lite paff när han smakade för det smakade verkligen som semlor! Men han är inte så förtjust i saker som smakar som en sak men har konsistensen av en annan. Hehe. Men man får väl säga att jag lyckades med mitt mission! Receptet på Nachosemlor finns HÄR! Och det var faktiskt busenkelt att göra på det sättet som jag gjorde!
 
Jag själv är inte så förtjust i klassiska semlor så jag äter gärna vaniljsemlor eller något annat kul. Typ Elvis Presley-semlan jag åt häromveckan. Mina semmelnachos doppade jag i Nutella och grädde :)
 
När Olivia vaknade åkte vi iväg till Bauhaus för att spana på grejer till badrummet som ska renoveras nu. Tror vi har bestämt vilket kakel vi vill ha på väggarna men inte kinkers. Och sen var det ju allt det andra att besluta också. Hjälp!
 
Nu puttrar kvällen sena middag på spisen och ska få göra det i någon timme till. Så jag och Marcus får äta när Oliven somnat. Men det kan ju vara mysigt det med ibland! 
Junibacken
Vilken mysig dag vi har haft idag!
 
Jag har lite släkt från Småland på besök och de hade sina två små döttrar med sig så idag packade vi ihop oss och drog iväg till Junibacken. Kändes lite som ett självmordsuppdrag löningshelgen efter årets fattigaste månad. Men det var ändå inte så galet med folk och barnen älskade det.
Jag tänkte nog att det inte skulle vara så himla mycket för Olivia, eller att hon skulle vara för liten för att uppskatta det. Men jäklar vad hon for runt! Hon älskade att springa runt och leka med allt som fanns och satt blickstilla i sagotåget, helt förtrollad!
 
Dagen får högsta betyg helt enkelt :)