Kim Lindblom Eriksson

First time
Vet ni? Ikväll hade jag somna-vid-nattning-premiär! Det har aldrig hänt förut men när jag nattade Olivia nu ikväll så somnade faktiskt jag också. Jag är annars bra på att hålla mig vaken under hela nattningen men nu somnade vi båda två. Jag sov inte så länge som tur var utan vaknade till ganska fort, bar över Oli till hennes säng och gick ner och tog en dusch.
 
Jag och Marcus har precis klämt i oss en varsin portion vit chokladkräm till sen efterrätt och har nu landat i soffan innan det är dags att gå och lägga sig och försöka få ett par timmars sömn innan det är upp och jobba igen!
 
Idag har vi städat ut julen här hemma och slängt ut granen. Jag tycker det blir så himla tomt och tråkigt hemma när granen försvinner men samtidigt blir det lite som en nystart. Marcus har också varit iväg till tippen och slängt lite gammalt skräp som vi haft liggandes lite här och var i väntan på att tas dit.
Granen däremot kommer att hämtas av ett gäng bandytjejer som samlar ihop pengar till sitt lag (man swishar 100kr så kommer de och hämtar den direkt från tomten, så skönt!).
 
Till middag ikväll lagade jag för första gången något ur kokboken jag köpte i Paris. Ska se om jag hinner få upp receptet på kvällens kalvgryta imorgon!