Kim Lindblom Eriksson

Helgen
Helgen har flugit förbi i vanlig ordning och imorgon börjar Olivias andra inskolningsvecka. Både i torsdags och fredags var hon på förskolan helt själv utan Marcus (även om det bara var i någon timme) och det hade gått galant. Hon hade inte brytt sig alls om att han gick på morgonen och var inte ett dugg sugen på att gå hem när han kom och hämtade. På gott och ont antar jag ;)
 
På tisdag har jag bestämt mig för att lämna henne. Det blir första gången jag är där sedan hon började och det ska bli riktigt spännande. Håller tummarna för att det går smärtfritt :)
 
I fredags kände jag mig lite dålig så jag gick hem tidigare. Vi köpte sushi till middag och kollade på Flykten till Framtiden. Riktigt rolig faktiskt, helt klart sevärd!
 
Igår eftermiddag lånade min familj med sig Olivia på en tur till MoS så jag och Marcus hade plötsligt massa tid för oss själva. Jag lagade en middag helt utan någon som gnällde och klängde på mig och vi kunde äta utan att hälften av maten hamnade på golvet. Lite lyxigt ;) Ska slänga upp receptet sen. Det blev en Pulled Pork Lasagna. Kul som omväxling mot vanliga lasagnen!
 
Idag har vi varit hos min kusins dotter som fyllde 18 år, och firat. Det blev ett dunderkalas hemma hos hennes pappa och de bjöd på smarrig mat och god tårta. Olivia höll låda, i vanlig ordning, och virvlade omkring som en riktig tornado mellan tårtsmakningarna hon stannade för hos fler än en gäst. Haha. Tur hon är så söt så hon kommer undan med det!