Kim Lindblom Eriksson

Nachosemla
Söndagen har lunkat på ungefär som den brukar för familjen Eriksson. Efter att vi ätit frukost och gjort oss i ordning åkte jag iväg och veckohandlade med min syster. 
 
Medan Olivia napade passade jag och Marcus på att fika på Nachosemlor som jag pysslat ihop. De är ju årets semmelhype och jag kände att jag helt enkelt var tvungen att prova.
Marcus blev lite paff när han smakade för det smakade verkligen som semlor! Men han är inte så förtjust i saker som smakar som en sak men har konsistensen av en annan. Hehe. Men man får väl säga att jag lyckades med mitt mission! Receptet på Nachosemlor finns HÄR! Och det var faktiskt busenkelt att göra på det sättet som jag gjorde!
 
Jag själv är inte så förtjust i klassiska semlor så jag äter gärna vaniljsemlor eller något annat kul. Typ Elvis Presley-semlan jag åt häromveckan. Mina semmelnachos doppade jag i Nutella och grädde :)
 
När Olivia vaknade åkte vi iväg till Bauhaus för att spana på grejer till badrummet som ska renoveras nu. Tror vi har bestämt vilket kakel vi vill ha på väggarna men inte kinkers. Och sen var det ju allt det andra att besluta också. Hjälp!
 
Nu puttrar kvällen sena middag på spisen och ska få göra det i någon timme till. Så jag och Marcus får äta när Oliven somnat. Men det kan ju vara mysigt det med ibland!