Kim Lindblom Eriksson

Tillbakablick: Januari 2017
Det nya året skålades in hemma hos Sandra & Eddie och vi hade en lugn och mysig nårsafton med två fnittriga småtjejer, en pyttliten tjej och en riktig liten färsking som var en knapp vecka gammal. Olivia sov sig då igenom hela tolvslaget, haha.
 
På något sätt hade jag tydligen tid att laga en hel del god mat också. Bland annat denna oxfilé med murkelsås och potatiskaka. Magiskt gott!
 
Efterrätter fick vi också i oss ett par. Pannacotta är ju, som ni vet, en favorit och denna med hallon och kokos kan jag fortfarande dagdrömma om. Måste göra den snart igen!
 
Spenderade mina föräldralediga dagar med denna böna. Jäklar vad tiden går fort!
 
Och så sprang vi på födelsedagskalas!
 
Jag och Marcus smet iväg på en dejt på tu man hand. När vi ändå hade barnvakt passade vi på att äta god middag och gå på bio. Lyxigt!
 
Olivia döptes i Sollentuna kyrka på sin fyra månadersdag framför familj och vänner. Efteråt samlades vi och fikade och öppnade en oändlig mängd presenter. Så mycket fint hon fick som hon kan ha med sig genom hela livet!
 
Vi började ge henne smakportioner av gröt och det var konstigt men lite kul Gröt blev sedan en favorit.. en stund, hehe.