Kim Lindblom Eriksson

Tired mama
Blääöö ikväll är jag en trött jäkel faktiskt. Klockan ringde kvart i fem imorse och Noccon jag hade med mig till jobbet var, visserligen god men, KOFFEINFRI! Fet fail på den för god knows att jag hade behövt den extra energin idag.
 
Jag kom hem till en spralig skrutt som satt och åt middag så fint. Marcus har köpt små glas (typ shotglas) som de har på dagis och dricker själva ur och hon har verkligen blivit såå duktig. Så himla stor skillnad sedan hon började där med hur hon sköter maten. Stolt morsa här!
 
Vi körde invigning av pannkakslaggen jag fått i present till middagen. Olivia fick lite nutella på sina pannkakor och var i himlen tror jag. Hon hade nutella i hela ansiktet och sken som en sol!
 
I helgen gjorde jag dock något lite skojigare än pannkisar till middag, nämligen Pulled Pork Lasagna! Jag är ju ett riktigt såsfreak som älskar sås i alla dess former så för mig är det viktigt att en lasagne är krämig. Man får för tusan inte snåla med bechamel! Så den här var det rejält med bechamelsås i och så gjorde jag den med spenatplattor. Inbillar mig att det är nyttigare då, hehe. Kul att prova en annan variant av lasagne än den vanliga (även om den är supergod med såklart) också!