Kim Lindblom Eriksson

Vårrullar och pulkapremiär
Uuää jag borde verkligen gå och lägga mig men har fastnat framför The 100 som äntligen släppt säsong 3 på Netflix. Kan. Inte. Slita. Mig.
 
Ikväll gjorde jag en ny grej till middag här hemma. Det blev vietnamesiska vårrullar fyllda med glasnudlar, sallad, lök, gurka, groddar och räkor eller grillad kyckling. Jag gjorde en dipsås på teriyakisås, lime och sweet chilisås att doppa i.
 
Not my cup of tea.
 
Rispappret var på tok för tjockt för min smak och blev bara som att tugga slajmigt gummi. Nepp. Allt man gör kan ju inte bli succé. Synd, för det såg så fräscht ut när det stod uppdukat på bordet. Kanske köpte jag dåligt papper? Kanske var det jag som gjorde fel? Eller så var det helt enkelt bara inte vår grej. Also... Det var knepigare att rulla ihop dem än jag trodde. Min ser ut som en grönsaksstoppad kondom, bjussar på den.
 
Efter maten släpade jag med Olivia ut i snöstormen och premiäråkte pulkan hon fick i julklapp ner till min syster. Vi hängde där en stund innan vi pulsade hemåt igen. Olivia älskade att åka pulka! Jag trodde faktiskt att hon inte alls skulle tycka det var kul men hon verkade stormtrivas! Så kul!