Kim Lindblom Eriksson

Ett dygn på havet
I lördags vinkade vi av Olivia hos mormor, åkte och plockade upp Angelica och Tobias och begav oss mot Värtahamnen och M/S Galaxy som under ett dygn skulle ta oss till Åbo och tillbaka. 
Egentligen inget speciellt med denna kryssning utan vi såg mest fram emot att få äta i lugn och ro, dricka drinkar och framförallt soooovmorgon!
Helt ok mat och drinkar men för min del blev sömnen rätt dålig. Hård säng och massa ljud utanför hytten i form av diverse utrop från högtalaren gjorde att jag hade svårt att komma till ro. Men de andra tror jag sov bra :) 
 
Nog om detta, bilderna får tala för sig :)
 
 
Vaccin och poolhäng
Gaah vad varmt det är! Jag och Marcus var faktiskt lite sugna på att trotsa supersommaren och ta med Olivia till ett lekland (med AC!) på eftermiddagen men till slut lockade poolen mer. Så skönt att svalka sig och kul att se hur Oli blir modigare och modigare i vattnet för varje dag.
 
 
Idag har vi också varit och vaccinerat Oli inför resan till Spanien (1 månad kvar woop woop!). Hon tyckte såklart inte alls att det var roligt att få en nål inkörd rakt i låret men som tur var kom hon över det väldigt fort. Tre fina plåster fick hon plus ett klistermärke, då var allt glömt och förlåtet :) Dessutom fick hon en stoooor glass som belöning för att hon varit så duktig :)
 
Första klippet
Idag skulle Marcus iväg och klippa sig så jag och Olivia hakade på som sällis samt att jag såklart fick träffa min makalöst fina vän Sanna. Marcus blev såklart skitsnygg och vi passade faktiskt också på att klippa Olivia för första gången. Hennes hår har börjat bli längre men liksom mest bara på vissa ställen och eftersom hon har så lockigt hår (like mother like daughter) så blev det typ tre korkskruvar och resten som ett enda stort morgonrufs. 
Nu kapade vi ner det och hon ser ut som en liten 60-talsflicka typ, haha. Men sååå gulligt förstås och mycket fräschare. Känns lite fylligare på något vis :)
När vi kom hem igen blev det lite lunch och sedan hängde Oli med Emelie så jag och Marcus passade på att få lite kvalitetstid och gick på bio. Vi såg Oceans 8 och den var väl rätt bra tyckte jag. Sköööönt att sitta i en sval biosalong ett par timmar också!