Kim Lindblom Eriksson

Första semesterveckan
Vilken härlig första semestervecka vi har haft! I onsdags packade vi väskorna och åkte hem till min mormor och morfar i Småland och hade det mysigt. Första kvällen blev det middag på Grännaberget med räkmackor. Oli åt typ mer räkor än mig, haha. 
 
I torsdags klev vi upp i ottan och begav oss mot Halmstad och Frösakull. Det var faktiskt första gången Olivia var på en strand (Hur galet är det på en skala?!) och jag var rätt säker på att hon skulle stormtrivas. Det gjorde hon. Jag tror det kan ha varit den bästa dagen i hennes liv, haha. Jäklar vad hon badade, sprang runt, hittade kompisar, åt glass, badade, byggde sandslott, badade, hoppade i sanden och badade lite till. Lite blåsigt men annars superhärligt väder. Och rätt varmt i vattnet och inte en manet i sikte, suuuupertrevligt!
 
På vägen tillbaka till Jönköping "stannade vi till" en kortis på Ullared. Jag har inte varit där sedan jag var liten tror jag så det var lite kul. Inte så stort som jag hade väntat mig men fick ändå med oss lite kläder till Oli och nån köksgrej och lite godis. Helt ok fynd ändå. 
 
I fredags åkte vi ner till utomhusbadet som ligger precis i närheten av mormor och morfar. Det var supervarmt och Oli hade inte sovit så vi var inte där så länge. Men hon fick bada i poolerna (även om hon var sjukt sugen på vattenrutschkanan, men den får vänta tills hon accepterat att ha på sig armpuffar) och leka av sig lite innan vi åkte iväg till ett Café med släkten och åt räkmackor igen. Så himla gott!
Sedan var det lite sol, lek och korvgrillning innan vi satte oss i bilen och for hemåt igen. 
 
Idag har jag och Oli hängt med min syster. Vi åkte en sväng till Ulriksdals Slottsträdgård och handlade lite blommor till Emis balkong. Marcus hade en vän på besök och vi kan väl konstatera att Oli har fått en ny bästis. Jääklar vad hon spexade och höll låda hela kvällen. Han fick till och med en puss när hon skulle gå och bada, haha! Hur sjukt är det för övrigt att det fortfarande är 30 grader ute klockan halv elva på kvällen? Svettigt to say the least!