Kim Lindblom Eriksson

Tillbakablick: Juli 2017
Vi inledde juli månad med en himla rolig 50-årsfest mitt ute på landet i en loge. Annorlunda och kul!
 
Sedan var vi på lilla Gabriels fina dop!
 
Allt hår jag tappade medan jag ammade började  växa ut igen i små konstiga tofsar som allt för ofta såg ut som små djävulshorn. Herregud, det var en tuff period av mitt liv, haha!
 
Vi kämpade på med tuffa nätter med den här lilla damen, as always ;)
 
Jag upptäckte en ny kärlek i mitt liv- Fredagsfrappe!
 
Jag och Marcus "firade" 12 år tillsammans. Det blev mysfrukost och så fick han en present av mig i form av en uppblåsbar X-vinge. Mycket poppis present! Efter det här badet gick poolpumpen sönder och det blev typ inga fler bad den sommaren. Men i år ska vingen utnyttjas till max!
 
Min mormor blev akut sjuk så jag Olivia, min mamma och syster åkte ner till Jönköping för att hänga lite med henne och morfar. Jag kommer aldrig tröttna på denna utsikt!
 
Sannas 30-årsdag firades med en GRYM 90-talsfest. Så jäkla kul! Plus i kanten för att jag vann "bästa utklädnad", hehe.
 
Mitt lilla bustroll blev 10 månader!
 
På sommaren blir jag ofta dålig på att laga ny mat. Faktiskt på att laga mat alls, jag är sällan sugen på den typen av mat när det är varmt ute. Men en dag svängde jag i alla fall ihop denna smarriga räkpasta!
 
Min mamma hade varit ute och rest och köpt med sig en Teletubbie till Oli, den blev hennes nya bästis. Jag startade också projekt "få Oli att somna själv i sin säng" gör 7811e gången. Denna gång blev det bra, efter ett antal försök, och det gick faktiskt väldiiigt bra fram tills dess att vi började renovera badrummet nu i våras. Nya tag snart alltså!