Kim Lindblom Eriksson

En bättre söndag
Idag har hela familjen Eriksson mått betydlig bättre än tidigare i veckan. Marcus jobbade ju hela natten så han fick sova ut ordentligt idag. Jag och Olivia  åkte och storhandlade (puh!) i ottan och var more or less ensamma i butiken. Oli får alltid väldigt mycket spring i benen i butiken så det gäller att vara uppfinningsrik för att få henne att sitta kvar i vagnen under hela shoppingturen. 
 
När det började närma sig lunch för mig och Oliven och brunch för mig (jag äter ytterst sällan frukost) och Marcus fixade jag i ordning lite amerikanska pannkakor. Så himla gott! Jag föredrar egentligen french toast men Marcus gillar inte det så det blir oftast pancakes istället. 
 
Efter det var Oli så trött att hon höll på att gå i tusen bitar så Marcus gick och la för sin nap henne medan jag preppade hela 10 matlådor till kommande veckan. Två veckor kvar att jobba innan semester nu och under semestern blir det tamejtusan inga matlådor, hehe.
 
Vi har också hunnit iväg till lekparken en sväng för att "gonga" som Oli tjatat om hela dagen. Väl där var gungorna intressanta i ca 30 sekunder men värt det för att hon ska få tjuta av glädje en stund :) 
Hemma igen tändes grillen och vi (jag) ordnade grillspett med kyckling, ugnsrostad potatis och sötpotatis, majskolvar och fetakräm. Suuupergott! Så glad att jag kan äta igen, haha.
 
Nu kör vi movie night med Jurassic Park, mycket nostalgiskt!