Kim Lindblom Eriksson

Happy nationaldag!
 
Idag har Marcus jobbat men jag och Olivia fiskade upp min mamma och åkte ut till nationaldagsfirandet vid Steninge Slott. Det var galet mycket folk och faktiskt inte så himla mycket att se eller göra, så vi blev inte långrandiga. Men Olivia fick en ballong och vi fick i oss världens största räkmacka och efterrätt till lunch så vi var ändå nöjda.
 
Innan vi åkte hem åkte vi och kollade på området som jag bodde i ett tag under ett år. Det var en fantastisk lägenhet men läget (typ mellan Märsta och Sigtuna) var för off för mig. Då var det bara vi i mitt hus som bodde där och det hela var mest en enda enorm byggplats. Men nu är det verkligen ett helt område med MASSVIS med lägenheter, radhus, villor, skolor, idrottsanläggingar osv så nu hade det nog varit en helt annan sak att bo där. 
 
När Marcus kom hem stod middagen mer eller mindre på bordet. För första gången på länge (länge för att vara mig) provade jag ett nytt recept och det var kul! Det blev nötfrikadeller i paprika- och tomatsås med pasta och jag gillade det. Marcus sa bara "tjae, en tomatsås är ju alltid en tomatsås" och ryckte på axlarna som att jag bara dumpat en burk färdig tomatsås över en hög köttbullar.  Inte för att det är något som helst fel med att använda färdig tomatsås, men det är kanske inte det man vill höra när man stått och kokat såsen med kärlek från grunden, haha.