Kim Lindblom Eriksson

Helgen
En mysig ledig helg har passerat i den vanliga rekordfarten. Igår var marcus ute på fäzt så jag och och Oli hängde hos min mamma. Karln kom hem onaturligt sent (eller tidigt?) så han fick sova ut till lunch typ, hehe. 
Olis lunch, och Marcus frukost blev amerikanska pannkakor med svenska jordgubbar. Jäääklar vad gott!
Innan han vaknade åkte jag dessutom och storhandlade och fixade lite hemma, effektiv förmiddag!
 
 
På tisdag fyller min syster år men eftersom hela familjen var ledig ikväll så passade vi på att gå ut och äta. Hon hade bokat bord på Sthlm Tapas och vi hade en ganska tidig tid. Olivia ville mest springa ut i regnet, det var tydligen oerhört spännande. Men med lite hjälp av Badanamu Dance på min telefon och mat på tallriken fick vi en lugn stund i alla fall. Dessutom bjöd kyparen henne (världens bästa service för övrigt, riktigt bra med Olivia!) Oli på en stooor kula vaniljglass och då var livet bra.
 
När vi kom hem började det småregna och då ville hon rompt gå ut med sitt paraply och kika på alla sniglar som kommit fram. Hon hukade sig och hälsade artigt på var och en av de 20 000 sniglar som låg överallt. Jädrans vad gullig hon är!
 
Sedan tog jag och Oli ett bad tillsammans innan det var dags för henne att sova. Just när Marcus började natta henne brakade världens oväder loss och det blixtrade, åskade och regnade som aldrig förr. Jag trodde aldrig hon skulle lyckas somna i det men både hon och Marcus tvärdäckade direkt, haha.