Kim Lindblom Eriksson

Much too soon
Eeeh midsommar blev alltså inte all som planerat. Marcus jobbade ju more or less hela dagen och eftersom Oli varit dålig ställde vi i torsdags in midsommarplanerna. Jag gick och la mig ganska tidigt eftersom jag mådde lite halvdåligt. Och sedan brakade helvetet loss. Magsjukan hade nått mig.
Inte så otippat egentligen med tanke på att både Marcus och Oli åkt på den, men jag blev ändå lite paff för jag blir ALDRIG magsjuk. Jag har typ aldrig varit det, inte i vuxen ålder i alla fall. 
 
Jag och Oliven hade "fredagsmys" i soffan i torsdags, innan mardrömmen började.
 
 
Jag försökte övertala Marcus om att ta med Olivia til jobbet (haha) men fick inte igenom det. Och eftersom han varit hemma typ hela veckan och det förmodligen ändå skulle vara mission impossible att hitta en ersättare på midsommarafton blev det extra tufft. Som tur är kunde min mamma ta henne i ett par timmar (trots att det innebar att hon fick styra om hela sitt egna midsommarfirande). Skönt det för let me tell you, att ta hand om en snart två-åring samtidigt som du är däckad med magsjuka är inte det lättaste. 
Mot kvällen kände jag mig bättre och lyckades få i mig lite yoghurt och vatten. Det positiva med denna magsjuka är ju ändå att man kom snäppet närmre bikiniformen ;) 
 
Isglass och jupyjamas i sängen hela dagen var min midsommar :)
 
Ikväll jobbar Marcus seeeeent så jag och Olivia har varit ensamma under eftermiddagen och kvällen. Jag har varit betydligen piggare idag men inte tilltäckligt för att direkt göra något. Så jag har tyckt lite synd om Olivia men vi har kikat på film och läst böcker i soffan. Det blir nog skönt för henne att komma tillbaka till förskolan på måndag (om ingen blri dålig igen, peppar peppar).
 
Japp, det var en upphetsande midsommar va? Hoppas din midsommar var betydligt bättre! <3