Kim Lindblom Eriksson

Recap
Eftersom Oli hade feber i torsdags fick hon var hemma från förskolan i fredags också. Man måste ju ha minst en feberfri dag innan man får komma tillbaka plus att hon fortfarande var rätt hängig i fredags, så hon stannade hemma med Marcus. På fredagskvällen körde vi klassiskt fredagsmys med hämtpizza, chips och när Oli hade somnat kollade jag och Marcus på Grease. Väldigt nostalgiskt :)
 
I lördags skickade jag iväg Olivia, som då var frisk såklart, att hänga med mormor. Hon badade i poolen och hade det allmänt najs medan jag fick en välbehövd tjejkväll med två härliga vänner som faktiskt också är mina kollegor. Så jäkla najs när man klickar så bra! Vi hade i alla fall styrt en vin/ost/skaldjurskväll och det var bara jäkligt najs! 
 
Precis när gästerna skulle komma fick jag denna bild skickad till mig från min mamma. Vattkoppor! Tänkte vi och såg framför oss en varm sommar med kliande, gråtande, ont i mammahjärtat och en himla massa missad arbetstid. Hon skulle ha sovit hos mormor men eftersom hon var så prickig hämtade vi hem henne. Hon hade verkligen prickar över HELA överkroppen!  Som tur är verkade hon inte så besvärad av dem så det kändes hyfsat lugnt. 
 
På söndagen skulle vi på 4-årskalas egentligen men eftersom Oli var en prickikorv avbokade vi det. Prickarna ändrade utseende lite och jag kände att det nog inte var vattkoppor trots allt. Men vad tusan var det? De var ju ÖVERALLT! Jag testade Kry-appen (vilket funkade galant, hur smidigt!) och fick prata med en läkare som konstaterade ganska omgående att det inte var vattkoppor utan mer troligt virusprickar som man kan få i samband med feber och förkylning. Stämde ju ganska bra det där! Vi åkte och badade lite hos min mamma istället. 
 
Idag var prickarna mer eller mindre borta men hon sov galet dåligt inatt (sämsta natten på säkert ett år) och Marcus var ledig så hon stannade hemma från föris idag med. Men imorgon är det föris igen, så nu ska jag preppa matsäck till skogsutflykten innan jag stupar i säng. Nighty night!