Kim Lindblom Eriksson

Nearly done
Marcus jobbar sent och Olivia sover hos sin mormor inatt. Så jag sitter ensam hemma med en glassbytta och en oändlig mängd avsnitt av Kardashians. En ledig kväll helt i min smak, hehe. Saknar Oliven lite men hon har det mysigt hos mormor så det är bra!
 
Igår var rörmokaren här och gjorde det sista med vatten/avlopp. Det betyder att vi nu har ett fungerande badrum! Elektrikern som ska koppla på belysning, golvvärme, handukstork, tvättmaskin och spegel med belysning kommer först på onsdag men vi kan ju faktiskt använda badrummet redan nu. Så igår kväll invigde Marcus och Olivia badkaret och Oli älskade det! Hon blev skitsur när det var dags att gå upp ur badet.
 
 
En helt vanlig tårtmåndag
Efter att jag och Olivia ätit middag ikväll (Quornschnitzel med mozzarella & pesto- jättegoda! Oli gillade dem också!) brummade vi iväg till Cribbe som bakat tårta! Sist jag åt något han bakat själv var nog i mellan- eller högstadiet då han gjorde smör- och sockerfria muffins. Inte så att han ersatte det med något annat, han tog bara bort det ur receptet för att det skulle vara nyttigt. It was not good... 
Men tårtan han gjorde idag var jäääättegod! Chokladtårta med Oreofluff. Fick med mig en gigantisk bit hem också som Marcus kan smaska på imorgon :) Det syns kanske inte så bra på bilden men det var en massiv tårta alltså.
 
 
Anledning till att han gjort en megatårta var för att fira att hans wife to be tog körkort idag! Stort grattis och himla bra jobbat, Johanna! 
Sanna med familj var där också och Olivia levde rövare med alla barn och Cribbes två katter. Först var Oli lite avvaktande och tyckte det var lite kul men märkligt med de fluffiga djuren som strök sig mot henne. Men sedan kom hon över det och lekte hej vilt med allt och alla. Katterna gömde sig i sovrummet till slut. Blev nog för mycket med fem barn för dem, hehe.
Våffeldagen
Idag har jag haft en relativt bra dag om man ser det till hur mycket vi hunnit med. Efter frukost åkte vi iväg till Olivias dagis och styrde upp deras städskrubb. Hennes förskola är ett föräldrakooperativ vilket bland annat innebär att alla föräldrar har ett ansvarsområde så länge barnet är inskriven på förskolan. Vårt ansvar är att se till att det finns städmaterial på plats.
Vi åkte dit och organiserade upp lite i röran och sedan åkte vi och handlade det som behövdes fyllas på.
 
Jag passade också på att storhandla hit hem medan Oli tog sin eftermiddagslur (Marcus hemma of course). Mot kvällen kom mina syskon och Marcus bror hit och så åt vi våfflor till middag. Gott, mättande och himla trevligt!