Kim Lindblom Eriksson

Målat tak
Det har varit en riktigt lugn helg so far och jag har mest pysslat här hemma. Det känns typ som att det inte är någon mening när det ändå är så kaosigt mitt i allt bygg som det är just nu. Men jag tror de kommer börja kakla imorgon och det ska bli såååå spännande! I fredags målades taket och det är sån skillnad av bara det!
 
Jag hade tänkt släpa med Olivia till något lekland eller så nu i helgen men hon har varit så snorig och hostig så det kändes inte schysst mot andra barn. Istället fick hon göra något så kul som att följa med och veckohandla idag. Hennes favoritsyssla, hehe. Nä, men hon är nöjd så länge hon får sitta och äta banan och russin i vagnen. Men så fort det är slut så vill hon ut och springa så det gäller att vara snabb genom affären ;)
 
Nu när Oliven sover har jag passat på att baka kakor. Mycket bra söndagssyssla ändå!
Same same
För första gången någonsin somnade jag när jag nattade Olivia ikväll. Det har faktiskt inte hänt förut men ikväll var jag väl extra trött.
 
Livet går lite på rutin just nu och det händer inte så mycket utöver det vanliga. Jag vaknar, åker till jobbet, hämtar Olivia, hem, laga mat, städa, diska, tvätta, somna. Inte så kul att skriva om kanske. Nästa vecka åker jag till Oslo en sväng (jobb) så det blir ju i alla fall något utanför vardagslunken.
 
Men något kul är att jag i helgen i alla fall fick lite tid över att baka! Jag har inte bakat så mycket den senaste tiden. Alltid något som kommer i vägen, vilket är synd, för jag älskar att baka! Men nu svängde jag ihop en saftig banankaka med brynt smör (min nya obsession) i och den blev så god! 
 
Den lediga helgen
Helgen har i vanlig ordning gått i raketfart och jag vet knappt var tiden tog vägen.
 
Igår var vi ut till landet och hälsade på Marcus familj på dagen. Olivia levde rövare mest hela tiden och trots det var hon vaken hela vägen hem. Det händer typ aldrig. Hon har varit riktigt energisk den senaste tiden och på bra humör i princip jämt. Så skönt!
 
Idag har Marcus varit iväg hos en vän större delen av dagen så jag och Oliven har lekt här hemma. När Marcus kom hem åkte jag och veckohandlade och sedan hem och fixade middag. Det blev fetafyllda färsbiffar till middag och Olivia slevade i sig sås som aldrig förr. Hon brås på sin mor ;) Jag hade egentligen tänkt laga det igår men Marcus önskade Quornburgare så då fick det bli det istället. Skönt med snabb middag även på lördagar ibland!
 
Förresten går det så himla bra med badrumsrenoveringen! El och avlopp är draget, väggarna är gipsade igen, ny betong på golvet och igår var han här och primeade golvet en snabbis så att de kan lägga golvvärmen imorgon. Det går så fort tycker jag!