Kim Lindblom Eriksson

En helt vanlig tårtmåndag
Efter att jag och Olivia ätit middag ikväll (Quornschnitzel med mozzarella & pesto- jättegoda! Oli gillade dem också!) brummade vi iväg till Cribbe som bakat tårta! Sist jag åt något han bakat själv var nog i mellan- eller högstadiet då han gjorde smör- och sockerfria muffins. Inte så att han ersatte det med något annat, han tog bara bort det ur receptet för att det skulle vara nyttigt. It was not good... 
Men tårtan han gjorde idag var jäääättegod! Chokladtårta med Oreofluff. Fick med mig en gigantisk bit hem också som Marcus kan smaska på imorgon :) Det syns kanske inte så bra på bilden men det var en massiv tårta alltså.
 
 
Anledning till att han gjort en megatårta var för att fira att hans wife to be tog körkort idag! Stort grattis och himla bra jobbat, Johanna! 
Sanna med familj var där också och Olivia levde rövare med alla barn och Cribbes två katter. Först var Oli lite avvaktande och tyckte det var lite kul men märkligt med de fluffiga djuren som strök sig mot henne. Men sedan kom hon över det och lekte hej vilt med allt och alla. Katterna gömde sig i sovrummet till slut. Blev nog för mycket med fem barn för dem, hehe.